Naturens Kraft og Visdom
Shamanistisk Healings Massage

.

Shamanistisk

Healings Massage

.

.

Din behandling

Behandlingen udføres som en ceremoni, hvor din krop betragtes som et helligt alter der skal behandles med nærvær, ære og respekt.

Inden vi går i gang, renses du med røgen fra hvid salvie, derefter åbner jeg helligt rum. 


Via trommens pulserende rytme og min stemme, kaldes de 4 verdenshjørner og naturens elementer ind, og evt, guider og hjælpere som skal være med som støtte og hjælp og holde rum undervejs.


Din healende rejse

Forestil dig, at du ligger på en opvarmet briks, under et stort håndklæde, indhyllet i duften af hvid salvie og til tonerne af min stemme og trommens pulserende rytme.


Liggende på ryggen, guides du ved trommens hjælp og dit åndedræt, ud af hovedet og ned i kroppen og inviteres til at mærke og fornemme vibrationerne fra trommen.  Kraftfulde vibrationer der forplanter sig og er med til at skabe forbindelse til dybere lag i din krop og med til at bringe indre ro og healing.


Langsomt fader tonerne ud og behandlingen fortsætter.

Du masseres blidt af varme og healende hænder, rolige dybdegående massagestrøg og mærker hvordan din krop slapper mere og mere af, imens du langsomt slipper tanker, spændinger, smerter, uro og bekymringer.


Undervejs lader jeg mine hænder hvile på kroppen i kortere eller længere tid, hvor der opstår naturlig healing og herefter masserer jeg roligt videre.

Sammen med trommens pulserende rytme og vibration, lyden af min stemme,  healingen og den blide massage, bringes du ind i en meditatv tilstand af nærende ro og velvære. 

Selve behandlingen

Shamanistisk Healingsmassage er en helkropsbehandling der støtter hele din krop fysisk, psykisk, følelsesmæssigt og spirituelt. En kombination af rekihealing (universel livsenergi) og blid massage. En sanselig, nærværende og omsorgsfuld behandling, der tilsammen med  trommens puls og kraftsangens rytme, mindfulness og åndedrættet, er med til at skabe forbindelse til dine sanser, din indre natur og hele din krop.


En nænsom og afstressende, men samtidig også kraftfuld og dybdegående behandling som er med til at øge din kropsbevidsthed, skabe jordforbindelse og give ro i krop, sind og sjæl. Du vil opleve hvordan blid berøring og massage kan medvirke til at kroppen selv giver slip på dybe spændinger, smerter, tankemylder og uro og tillader en mærkbar forandring.


.