Naturens Kraft og Visdom
Stenfolket

.

Stenfolket

.

.

Om Stenfolket


For 10 tusind år siden begyndte indfødte nordamerikanske indianerstammer at bruge sten til massage og velvære.


Sten opvarmet af solen blev samlet langs flodbredder og strande og brugt til at blødgøre muskler  

Kolde sten blev samlet fra floder og havet og brugt til at reducere hævelser og inflammation og til at skabe balance.


Stenene der bruges, er glatte og bløde basalt lavasten, håndplukket fra udtørrede flodlejre i det nordlige USA. De er indsamlet efter indiansk filosofi, så de passer i par, alle sten har en mage. De har et højt indhold af jern som gør at de holder på varmen i lang tid.


For millioner af år siden fødtes disse smukke, fine, bløde og glatte lavasten fra moder jords indre. Skudt op af jordens livmoder, ledt ned af bjerget og ud i havet og har efterfølgende vandret med verdenshavene, skyllet op på strande, eller fundet på udtørrede flodlejre og har sidenhen bragt healing og ro til mange mennesker.


Ved nymåne og fuldmåne lægges stenen ud på græsset i min have. Her støttes de af jorden og renses og genoplades fra oven af månens stærke energi.


Shamanistisk hotstone massage også kaldet ”Stone Medicine”, stammer fra Jenny Ray, hendes far, forfædre, læremestre, medicinfolk og Bjørneklanen hos Santee Dakota Soux indianerne i USA. Hun er den sidste generation som blev trænet efter de traditionelle metoder og har brugt sit liv på at lære Stone Medicine.


.

.