Naturens Kraft og Visdom
Om AnnetteMarie

.

Om AnnetteMarie

.

.

Om AnnetteMarie


Jeg hedder AnnetteMarie Norman Hansen og er indehaver af Naturens Kraft og Visdom.


Jeg er født i 1966 og har igennem årene fået en solid erfaring som behandler og healer. Med mig har jeg mine uddannelser som Massør, Reikihealer, Yogalærer, Mindfulnessinstruktør, Pædagog og Lærer. Senest er jeg blevet færdig med min uddannelse som Naturterapeutisk mindfulnessinstruktør.


Indenfor de sidste 8-9 år har jeg deltaget i en række kortere og længere shamanistiske kurser og forløb indenfor den nord- og sydamerikanske tradition. Bl.a. et 1 års træningsforløb hos Rikke Agersted. Baseret på den Sydamerikanske Inkatradition, hvor jeg igennem ritualer, ceremonier, øvelser og arbejde i naturen, har lært at kommunikere med naturen, åndeverden og mine personlige hjælpere og guider.


De sidste 4-5 år har jeg deltaget i diverse kurser hos Nordisk Shamanisme v/ Malene Olivarius, baseret på den shamanisme der har rødder her i norden; dens metoder og traditioner og med udgangspunkt i den nordiske natur, dyr planter mm. samt årshjulets cyklus.

 

Sideløbende har jeg deltaget i flere forskellige kurser og lydcirkler hos Kraftsang v/ BirgitteHelena Winther. Intuitiv kraftsang; sounding, med bl.a. naturen og årshjulet som guide.


Derudover har jeg taget kursus i Shamanistisk hotstonemassage (Stonemedicine, level 1) hos Dansk akademi for kropsterapi. En behandling baseret på indianske traditioner og healingsmetoder. Stone medicine stammer fra Jenny Ray, hendes far, forfædre, lærermestre, medicinfolk og Bjørneklanen hos Santee Dakota Soux indianerene i USA.


Som først nævnt, blev jeg i sommers blevet færdig med min 1 årig uddannelse til Naturterapeutisk mindfulnessinstruktør.


Det naturspirituelle er blevet en naturlig del af mit liv.

Efter at jeg er flyttet med klinikken til mere landlige omgivelser, tæt på skoven og fjorden, er jeg blevet endnu tættere forbundet til naturen og færdes næsten dagligt ude i det fri.

.

.