Naturens Kraft og Visdom
Naturterapi 1:1

.

Naturterapi 1:1 session

.

.

Din 1:1 session

Jeg skræddersy din 1:1 session ud fra den særlige udfordring, følelse eller problemstilling, som du ønsker hjælp til. Jeg guider dig i et trygt samspil med naturen, meditationer, mindfulness- og sanseøvelser. Du vil også opleve min kraftsang og mine healende hænder, (hvis du ønsker det), som redskaber til at bringe dig i tættere kontakt med dig selv, din indre væren og til naturen.

Din rejse med skoven

Forestil dig at du træder ind i skoven på en smuk og frostklar vintermorgen.

Solen skinner fra en dybblå himmel,


Naturen har smidt sin gyldne efterårsdragt og er gået i hi. Træerne står nøgne og sårbare og har trukket al energi ned i rødderne, ned i moder jord. 


Med alle sanser åbne, vandrer du med langsomme skridt ind i skoven, og mærker den kølige luft kærtegne dit ansigt.


Du giver dig god tid til at lande i skoven og i kroppen. Indimellem stopper du op, sanser og betragter skoven omkring dig. 


Langsomt trækker du vejret dybt og mærker lidt efter lidt, hvordan roen  spreder sig i din krop og i dit sind. Det er tid til ro, hvile og restituering. 


Med dig på din rejse i skoven har du mig, naturen, min kraftsang og mine healende hænder (hvis du ønsker det) som din guide.

Jeg holder dig i et trygt rum af nærvær og omsorg

og viser dig vej gennem skoven.


 På et tidspunkt lander vi under nogle høje bøgetræer og den bløde, brune skovbund  inviterer os til at slå os ned.


Her emmer af ro og fred. Her kan du stilne sindet og høre naturen tale. Her kan du søge og finde svar.

Selve sessionen

Inden sessionens start taler vi sammen om det du ønsker hjælp til.

Det kan være en særlig udfordring, følelse eller problemstilling.


Måske har du brug for hjælp til at håndtere kropslig uro, tankemylder eller manglende jordforbindelse, eller det kan være at du føler dig stresset i din hverdag og har brug for at skabe indre ro og fred.


Måske ønsker du at skabe en dybere forbindelse til dig selv og til naturen eller har brug for at være mere til stede i nuet, med din krop, dit åndedræt og dine sanser.


Men det kan også være du blot er nysgerrig på hvad naturterapi og mindfulness er for noget.


Ud fra vores samtale laver jeg et program som er tilpasset dig og din specifikke problemstilling eller et tema du ønsker at arbejde med.


Sessionen starter med at vi langsomt lander i naturen og i kroppen, vi giver os god tid, og får ro på nervesystemet og tankerne.


Jeg guider dig herefter i et trygt, omsorgsfuldt og nærværende rum i samspil med naturen. Undervejs introducerer jeg dig for forskellige naturterapeutiske mindfulnessøvelser og meditationer som vil være med til at skabe rum for refleksion og at nye indsigter opstår.


Derudover, så vil du også opleve at jeg bruger min kraftsang og healing som et ekstra supplement til at skabe dybere kontakt til dig selv og naturen omkring dig.


Til sidst i sessionen afrunder vi dagen og samler op på de oplevelser og indsigter dagen har bragt med sig.

.

.