Naturens Kraft og Visdom
Workshops & Naturvandringer

.

Workshops og Naturvandringer

.

.

.

.

DATO 18/2-24

kl.11.00-13.00

Væk dine sanser-Vinter

. . . Læs mere . . .

Pris

  DKK 200.-Væk dine sanser-Vinter 

På denne vandring, skal du ud og forbinde dig til naturen gennem dine sanser. Ikke kun til naturen omkring dig, men også til din indre natur.   Vi tapper ind i vinterens  ro og langsommelighed .

.

.

DATO 25/2-24

kl.13.00-16

Selvkærlig Søndag

. . . Læs mere . . .

Pris 

DKK 350.-


Selvkærlig Søndag

Jeg inviterer dig ind i de skønne lokaler hos YogaSund til en eftermiddag med ro, fred, nærvær og kærlig omsorg. Ind i en sanselig verden af dufte, stille musik, trommehealing og min stemmes healende kraft. Du skal nære omsorg for hele din krop med små øvelser og blid selvmassage. Dagen afsluttes med en dybdegående afspænding the og forfriskning..


.

.

DATO 28/4-24

kl 11-14

Elementernes Visdom

. . . Læs mere . . .

Pris

  DKK 300.-

Elementernes Visdom 

På denne vandring i skoven og ved vandet, kommer du ud og forbinder dig til naturens elementer og tapper ind i deres visdom og kraft. Gennem naturterapeutiske mindfulnessøvelser og meditationer, skabes der forbindelse til elementerne i din krop, dit indre landskab, men også til naturen omkring dig.

.

.

DATO 5/5-24 

kl 11-14

Væk dine sanser-Forår 

. . . Læs mere . . .

Pris

  DKK 300.-Væk dine sanser-Forår

På denne vandring skal du ud og forbinde dig til naturen gennem dine sanser. Ikke kun til naturen omkring dig, men også til din indre natur. Vi tapper ind i forårets spirende energi og den skabelseskraft der hersker i naturen på det her er tidspunkt.

DATO 1/6-24 

kl 11-14

Slip fødderne fri i naturen

. . . Læs mere . . .

Pris

  DKK 300.-

Slip fødderne fri 

På denne workshop mødes vi i naturen. Du skal skabe jordforbindelse og arbejde med dine fødder, gennem massage, naturterapeutiske mindfulnessøvelser og meditationer i skoven og ved vandet. Du vil også komme til at stifte bekendtskab med begrebet Earthing, de sundhedsmæssige fordele ved at gå på bare fødder på jorden

.