Naturens Kraft og Visdom
Workshops & Naturvandringer

.

Workshops og Naturvandringer

.

.

.

.

DATO 26/5-24

kl.13.00-16

Selvkærlig Søndag

. . . Læs mere . . .

Pris 

DKK 350.-


Selvkærlig Søndag

Workshop for kvinder.

Jeg inviterer dig ind i de skønne lokaler hos YogaSund til en eftermiddag med ro, fred, nærvær og kærlig omsorg. Ind i en sanselig verden af dufte, stille musik, trommehealing og min stemmes healende kraft. Du skal nære omsorg for hele din krop med små øvelser og blid selvmassage. Dagen afsluttes med en dybdegående afspænding the og forfriskning..


DATO 16/6-24 

kl 11-14

Slip fødderne fri i naturen

. . . Læs mere . . .

Pris

  DKK 300.-

Slip fødderne fri 

På denne workshop mødes vi i naturen. Du skal skabe jordforbindelse og arbejde med dine fødder, gennem massage, naturterapeutiske mindfulnessøvelser og meditationer i skoven og ved vandet. Du vil også komme til at stifte bekendtskab med begrebet Earthing, de sundhedsmæssige fordele ved at gå på bare fødder på jorden

.

.

DATO

30/6-24 kl.10-13


 StressAf med Mindfull Yoga


Pris

  DKK 350,-

Stress af med Mindfull Yoga 

Workshop for kvinder.

Du inviteres indenfor i YogaSunds hyggelige lokaler til en formiddag med ro, nærvær og fordybelse, afspænding og velvære. Yogaformen er en kombination af blid og langsom hatha yoga, Yoga nidra ( dybdegående guidet meditation) og Healing touch (blid berøring og healing)


.

.

Start DATO 6/7-24

kl 9-10.30

Mindfull Sommeryoga på strandengen 

. . . Læs mere . . .

Pris

  DKK 75,-

Mindfull sommeryoga på strandengen

En sanselig oplevelse af frihed, nydelse og livskraft og en yogaform hvor alle kan være med. Når vi kombinerer yogaens blide bevægelser med naturens groundende ro, vil du opleve en form for meditativ tilstand og samhørighed med naturen

.

.

DATO 22/9-24

kl 11-14

Elementernes Visdom

. . . Læs mere . . .

Pris

  DKK 300.-

Elementernes Visdom 

På denne vandring i skoven og ved vandet, kommer du ud og forbinder dig til naturens elementer og tapper ind i deres visdom og kraft. Gennem naturterapeutiske mindfulnessøvelser og meditationer, skabes der forbindelse til elementerne i din krop, dit indre landskab, men også til naturen omkring dig.

.